About

Gravatar HappymidlifewivesWie ben ik ? 

Ik ben Beppie, midlife moeder van twee volwassen zoons en al 28 jaar happy wife van Henk.

Mijn passie is airbrushen. Sinds 2001 werk ik als airbrushartieste in opdracht en maak ik vrij werk waar ik regelmatig mee exposeer. In mijn vrije kunst probeer ik emotie te leggen, het gevoel dat mij op dat moment bezighoudt. Voor meer informatie over mijn werk bezoek je mijn Magic Air facebookpagina

Daarnaast schrijf ik graag. Ik mag mij met enige trots de auteur noemen van het autobiografisch boek Tegenwind over het verlies van mijn eerstgeboren zoon.  klik hier voor de speciale facebookpagina hiervan.

Ik doe aan fitness en wandelen, deels ook wel uit noodzaak natuurlijk want het midlife-lijf schreeuwt om aandacht.

Waarom dit blog?

Na de presentatie van mijn boek, bleef de zin om te schrijven bestaan. Naar mijn gevoel moest ik hiermee doorgaan. En aangezien ik met mijn verhaal veel lotgenoten heb geholpen, was het idee van een blog al snel geboren.

Het werd echter een life-style blog voor de 40+ vrouw. Niet alleen ik zit in deze fase maar ook veel vrouwen rondom mij. Wat brengt je leven na je 40ste? Wat verandert er zowel lichamelijk als emotioneel aan je?  In dit blog vindt je verschillende onderwerpen die jou wellicht interesseren. Informatie en herkenbaarheid om er het beste uit te halen met een persoonlijk tintje en een positieve touch.

Omdat elke vrouw weer anders is, blog ik naast eigen tips en troubles tevens over die van andere leeftijdgenoten. Zo hoop ik dat elke middelbare vrouw zich terug kan vinden in mijn schrijfsels. Met een lach en een traan, met een saamhorigheidsgevoel en veel, heel veel herkenning.

Ik verneem het graag in je reacties.

So let’s go for a HAPPY MIDLIFE WIFE !

%d bloggers liken dit: